VISION 2018 - ARENA SKOVLØKKE

En drøm bliver til virkelighed

I mange år har en multibane stået øverst på Skeby GF’s ønskeseddel – et stort ønsket om, at udendørsaktiviteter kan fortsætte året rundt, og ikke lukke ned i vinterhalvåret, som det har gjort indtil nu.

Det hele startede som en ide, som blev til en kaffeklub, som blev til et udvalg.
Et godt samarbejde mellem Lokalrådet, Skovløkken og Skeby GF har banet vejen - og Arena Skovløkke er nu meget tæt på at være en realitet. Det er en stor drøm, der går i opfyldelse.

Vi har mødt stor velvilje og forståelse fra Nordfyns Kommune, både i form af rådgivning til founding, men også med et fantastisk bidrag på 700.000 kr. Derudover er vi meget tæt på at få yderligere 200.000 kr. fra LOA.

Vi mangler yderligere 200.000 kr. + hjælp fra lokalområdet for at være i mål. I samarbejde med KOMPAN A/S forsøger vi at rejse de sidste penge, men alle bidrag er meget velkomne.

Derfor er det muligt for alle at bidrage med et sponsorat til Arena Skovløkke. 

Den kommende Arena Skovløkke er ikke bare fodbold – den er basketball, cross fitness og aktiviteter for skolen, klubben og alle familier i lokalområdet.

Arena Skovløkke er hele lokalområdets – og alle er velkommen til at bruge den. 

Det er hermed en fornøjelse at kunne præsentere Arena Skovløkke Smiler stort

Billede af selve multibanen. I forlængelse af multibanen kommer der til at være et basketball område - og i siderne af multibanen er der tribuner.
Der bliver lavet et område med fitness redskaber. En fantastisk mulighed for alle at træne.
Multibanen kommer til at ligge lige ved siden af det store hegn ind mod klubhuset/skolen.